ИНТИМНОСТ И ПАРТНЬОРСТВО – Семейни констелации с Румен Янкулов
2-дневна терапевтична група с Румен Янкулов
Кога: 30-31 март 2023,
Събота, 30ти март: 14:30-20:00 ч.
Неделя, 31ви март: 10:00-19:30 ч.

Къде:

Зала „КООП“, бул. Никола Мушанов 116, кв. Красна поляна 2, гр. София.
(Входът е под червената козирка, в сградата на ОРНО АД. След 14 ч. на входа на сградата ще Ви очаква наш асистент.
За хората с автомобили – свободно паркиране на паркинга на СУПЕРМАРКЕТ „КООП“ (има и подземни паркоместа).
Моля, вижте на картата точното място!)
Колко:
300* лв. / 350 лв.
*Цена за ранно записване до 19ти март 2024 г. (включително)
За информация и записване:
Таня Станчева:
tanya@familyconstellations.bg
0887 004450

Тази уикенд група е с фокус върху партньорските ни връзки, видимите и невидимите динамики, които ги правят възможни или не, механизмите които ги движат и обуславят, енергийните източници, които ги подхранват, и любовта, без която не можем.

Партньорските отношения са едно от най-интересните предизвикателства в живота ни на мъже и на жени. От гледна точка на Семейните констелации, принципите, които предпоставят успешното функциониране на една връзка между партньори, са коренно различни от принципите, обуславящи хармоничната връзка между деца и родители. Въпросът е, че за много хора дефицитите и „заплитанията“ в отношенията с родителите (несъзнавани в повечето случаи), рефлектират директно в липсващи или неуместни заявки за партниране.

Друга характерна трудност и редовна тема за констелации е ситуацията, когато се опитваме да започнем следваща връзка без да сме приключили предишна такава, като най-често не си даваме сметка за това. Повече от често връзки се прекъсват, без да се приключват. През този уикенд ще стане ясно каква е разликата между двете. Ще видим също така, защо бягството от една нефункционална и болезнена връзка, неизменно е бягство в следваща такава… или липса на всякаква.

За мнозина, въпросът „Защо нямам връзка?” е вратата към откриването, че тук става дума на нещо много различно от „лош късмет”.

Ще разберем защо балансът в партньорските отношения, на практика е не по-малко важен от това, което наричаме „любов“.

През тези два дни на груповата ни работа, ще търсим, конкретни практически разрешения и „работещи“ насоки за партньорските ни ситуации.

Сред темите, които ще бъдат засегнати, са:
– трудности в създаването на дългосрочни/продължителни връзки;
– страх от секс или интимност;
– страх от самота;
– ревност;
– връзки с повече от един партньор едновременно;
– приключване на стари връзки;
– отглеждане на деца;
– значението на абортите;
– мястото на бившите партньори в живота ни.

Семинарът, както и всичките ни други констелационни уикенд събития, ще има изцяло практическа насоченост, фокусирайки се върху актуалните лични казуси на участниците.

ВАЖНО!!! Ако имате своя тема, с която искате да работите, преди да вземете участие в групата, е добре да съберете значими факти от историята на своето семейство. За целта, този въпросник може да ви бъде от полза.