МЪЖКИ КОНСТЕЛАЦИОНЕН КРЪГ – Семейни констелации с Румен Янкулов
2-дневна терапевтична група с Румен Янкулов
Кога: 15-16 юни 2024 г.
Събота, 15ти юни: 14:30-20:00 ч.
Неделя, 16ти юни: 10:00-19:30 ч.

Къде: ж.к. Бъкстон, ул. Вихрен 10, бизнес сграда, конферентна зала.

Моля, вижте на картата точното място!)
Колко: 350/300* лв.
*Цена за ранно записване до 5ти юни включително
За информация и записване:
Таня Станчева:
0887 004450

tanya@familyconstellations.bg 

Това е уикенд за мъжка констелационна работа.

Идеята на този уикенд е проста – мъже да поставят своите лични теми, да търсят системни решения за своите казуси. В присъствието и с подкрепата на много други мъже; вероятно – с подобни предизвикателства в живота.

Темите, с които ще работим, са от всякакъв характер и естество в мъжкия свят – интимните отношения (далеч от просто сексуалните), връзката с бащата и дядовците, здравословната дистанция от майката, респектът към бившите партньори, предизвикателствата на бизнеса и финансовата сфера, поставянето и отстояването на граници, здравето и саботажът му, удовлетворението в Живота, преживяването на Стойност и Смисъл, откриването на Мисията и следване на Призванието си, с отвореност за племенната Сила на дедите зад гърба ни.

Ще включим и няколко жени с опит, в качеството им на предствители (все пак всеки мъж е тук и благодарение на своята майка и баби).

Замисълът е да предложим както виждане за по-голямата картина на Живота, така и практически решения за ежедневието.

Събитието е за ограничен брой участници, отворено и за мъже без констелационен опит.

 

Важно!

От месец юни тази година, всичките ни констелационни събития ще съблюдават ревизирана политика, когато става дума за лична работа, а именно – освен по изключение, ще работим с казусите само на хората с констелационен опит. При все това, не можем да гарантираме на никого конкретно разглеждането на личната му тема. Тези, за които последното е императив за участие, би следвало да потърсят участие на друго място.

“За мен, най-правилните заявители на констелационни теми са тези, които имат вече ориентация към системната трансгенерационна логика и възприятие. Това са хора, които като цяло знаят не само какво да поставят като тема, но и с какви очи да гледат в посоката на възможно разрешение. Повечето нови хора, разбираемо, са „оплетени“ в битово-психологически и развитийно-психологически взаимовръзки и ще имат нелеката задача да си сглобяват една доста мащабна нова картина, да придобиват ориентация за констелационната перспектива, да си изясняват личните приоритети в контекста на системните взаимовръзки, да съпреживяват и, евентуално, участват в констелации на други, които биха могли да се окажат и отговори на собствените им лични теми. Подреждането на констелационната картина изисква както търпение така и вътрешна пластичност, а обемът, дълбочината и интензивността на случващите се в групата процеси, така или иначе са далеч по-големи от тези, които човек може да вземе и асимилира за ден и половина.“ Р.Янкулов

Важно уточнение:
Поради липсата на стандартизация в публичното и между общностните пространства на Метода, както и безпризорната злоупотреба с името му, без да искаме да засягаме никого, ние съблюдаваме свой вътрешен критерий за дефиниция на човек „с опит с Метода“ – „такъв, участвал в практически семинар по Семейни констелации с водещи Румен Янкулов, одобрен констелатор от същата Школа, стажант към Школата или с водещ – Елица Великова“.

Преди да вземете участие в групата е добре да се подготвите с информация за значими факти от историята на своето семейство.
За целта този въпросник може да ви бъде от полза.