МЪЖКИ КОНСТЕЛАЦИОНЕН КРЪГ – Семейни констелации с Румен Янкулов
2-дневна терапевтична група с Румен Янкулов
Кога: 28 – 29 октомври  2023
Събота, 28ти октомври : 14:30-20:00 ч.
Неделя, 29ти октомври : 10-19:30 ч.

Къде:

В сградата на МЕЖДУНАРОДНО ВИСШЕ БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ / International Business School, ул. „Винсент ван Гог“ 7
Моля, вижте на картата точното място!
Колко: 300*/350 лв
*При заплащане на пълната такса или депозит до 17ти октомври включително
За информация и записване:
Таня Станчева:
0887 004450

tanya@familyconstellations.bg 

Това е уикенд за мъжка констелационна работа.

Правим го за втори път тази година – не мисля, че досега сме имали ресурсите за констелационно събитие от такъв характер и мащаб; макар че преди години сме предлагали регулярни събития за мъже (с общ характер и инструментариум).

Идеята на този уикенд е проста – мъже да поставят своите лични теми, да търсят системни решения за своите казуси. В присъствието и с подкрепата на много други мъже; вероятно – с подобни предизвикателства в живота.

Темите, с които ще работим, са от всякакъв характер и естество в мъжкия свят – интимните отношения (далеч от просто сексуалните), връзката с бащата и дядовците, здравословната дистанция от майката, респектът към бившите партньори, предизвикателствата на бизнеса и финансовата сфера, поставянето и отстояването на граници, здравето и саботажът му, удовлетворението в Живота, преживяването на Стойност и Смисъл, откриването на Мисията и следване на Призванието си, с отвореност за племенната Сила на дедите зад гърба ни.

Ще включим и няколко жени с опит, в качеството им на предствители (все пак всеки мъж е тук и благодарение на своята майка и баби).

Замисълът е да предложим както виждане за по-голямата картина на Живота, така и практически решения за ежедневието.

Събитието е за ограничен брой участници, отворено и за мъже без констелационен опит.


Всички участници в събитието имат равни права и основания за заявяване на лична тема на работа, но е важно да се знае, че не можем да поемем предварителен ангажимент към никого непременно да работим с негова/нейна заявка.
Хора, за които поставянето и разглеждането на тяхната конкретна тема е абсолютно условие за участие, би следвало да ни потърсят за алтернативен формат на работа или да изберат да участват на друго място.

 

ВАЖНО!!! Ако имате своя тема, с която искате да работите, преди да вземете участие в събитието, е препоръчително да съберете значими факти от историята на своето семейство.
За целта разгледайте този въпросник, който може да ви бъде от полза.