Езикът на душата ❥ Лечебните фрази на констелатора ❥ с Шавасти ГРУПАТА Е КАНСЕЛИРАНА
Кога: 7-9 април 2020
Къде: хотел Терра, Църнако 19, Бетоловото, Разлог 2760
Колко: 255/225* евро
(не включва хотелските услуги в размер на 47 лв./храноден с ползване на басейна и спа центъра)
* При пълно плащане до 15 март

Местата за участие в групата са ограничени!
Необходимо е предварително записване.

За информация и записване:
Румен Янкулов:
(Ананд Румен)
089 9134162, 088 9948825

rumen@familyconstellations.bg

Тотка Христова
(Дева Амина)

aminatotka@gmail.com

0899134162

ГРУПАТА Е КАНСЕЛИРАНА
Водещият на този трейнинг – Шавасти (Джон Л. Пейн) ще гостува за пети път в България. Той има 19-годишен опит с фасилитиране на Семейни констелации. Също така е известен като авторът Джон Л. Пейн и е автор на “Изцелението на индивиди, семейства и нации”, “Езикът на душата”, “Присъствието на душата”, “Учения от пробудено сърце” и “Да прегърнеш силата на истината”, всички публикувани чрез Findhorn Press в САЩ и Великобритания. Той е фасилитирал повече от 450 семинара на 6 континента и е провел над 6500 частни сесии, като най-голямата част от богатия му опит е придобит в Южна Африка.
Този опит включва Семейни констелации с Берт Хелингер, Био-енергетика, НЛП, обучение в школата за лечебни практики на Барбара Бренън, работа с Шамански практики при Патриша The White Buffalo, инициации в Сангома традицията на Африка, както и Зен практики в будистки манастири.

❥¸.• * • . ❥ ❥¸.• * • . ❥ ❥¸.• * • . ❥

Хирон, архетипът на ранения лечител, пътувал цял живот в търсене на лек за собствените си рани и така открил начин как да лекува и другите, което му донесло утеха.

Тези три дни са в служба на това търсене чрез целебната сила на думите.

Ще ви поведем на едно пътуване, в което да откриете ценността на това, да бъдете в контакт със собствената си ранимост, като мост на съчувствие, а също и като помощ за клиента да премине през и отвъд своите рани, и да открие своя капацитет за намиране на разрешения.

Като терапевти, всеки от нас преминава през изпитания, преходи и предизвикателства в живота си, всеки от които ни учи на състрадание. Изцелението в най-чистия му вид е изкуство, акт на благодат, а не умствен процес. Когато сърцата се свързват, лечението се случва.

По време на този трейнинг ще придобиете инструменти, които да ви помагат да отивате отвъд логичните постройки и опитите да разберете, към състояние на интуитивно присъствие за същественото с индивидуален клиент или в констелационна група.

Езикът и неговата употреба играят важна роля в лечебния процес. В контекста на семейните констелации ние използваме изразът “лечебни фрази” и когато са използвани от място на емпатия, те се превръщат в мощни инструменти за въздействие.

Пътувайте с нас към по-дълбокото разбиране на значимостта на думите и енергията, която е фундамента на тази дълбоко трансформативна работа.

Какво ще научим?

❥ Как да откриваме и приоритизираме заплитанията в системата

❥ Как работата ни да придобие конкретика и дълбочина

❥ Как да усещаме лечебните фрази и да отиваме отвъд това, което умът ни вижда като логично

❥ Как да идентифицираме защитите и същностните рани на клиентите си

❥ Как да имаме осъзнатост за нашите собствени преноси и защити докато работим

По време на това обучение ще има:

Лекции и достатъчно практически занятия и възможности да упражните на практика току-що наученото, както и специфичен творчески опит в информационното поле на семейните констелации.

Тези три дни са допълнителна част от обучителната програма на участниците в тренинга по Семейни констелации. Групата е отворена както за тях, така и за други, които имат сериозни дългосрочни интереси към метода, както и значителен личен опит със системната работа. Броят на участниците в този терапевтично-обучителен процес е ограничен.

„Истината лежи в тишината след като думите са били изказани“
❥¸.• * • . ❥ ❥¸.• * • . ❥ ❥¸.• * • . ❥

ВАЖНО!!!
След този тренйнинг, Шавасти ще направи една констелационна уикенд група в София. Тя е обявена в отделно събитие, но за участниците и в двете събития ще има пакетна преференциална цена.

Пакетна цена за обучението „Езикът на Душата“ и уикенд групата „Движения на Сърцето“:

• Ранно записване до 15 март – 345 евро
• Редовна цена след това – 370 евро