Движения на сърцето 
 – Семейни констелации с Шавасти ГРУПАТА Е КАНСЕЛИРАНА
2-дневна терапевтична група с Шавасти (Джон Л. Пейн)
Кога: 11-12 април 2020,
Къде: Център за цялостна трансформация Мандала, София, бул. Мария Луиза 58
Колко: 165/150* евро
*При пълно заплащане до 15ти март.
За информация и записване:
Румен Янкулов:
(Ананд Румен)
0899134162; 0889 94 88 25

rumen@familyconstellations.bg

Теодора Рачева
(Деви)

teddy@yogamandala.net

0894 488 808
Тотка Христова
(Дева Амина)
0899134162

aminatotka@gmail.com

ГРУПАТА Е КАНСЕЛИРАНА
Всеки от нас, най-вече несъзнавано, може да бъде въвлечен в събития със съдбовно значение за хора от предишни поколения. Човек дори може да носи преживяванията и съдбата на някой друг. Казва се, че се изисква много кураж от едно дете, за да бъде по-щастливо от своите родители.

Чрез метода Семейни констелации, движенията на сърцето ни позволява да оставим с дълбоко уважение това, което принадлежи на другите, като в същото време запазим специално място за тях в сърцето си. Това е постижимо чрез прости и фокусирани движения, които изразяват една дълбока и неизменна истина.

Този мощен подход на работа не само осветлява скритите динамики, но също така ни дава инструментите и ресурса да придвижим себе си в измеренията на свободата. Когато се поклоним на това, което е без маски и преструвки, ние биваме освободени.

Водещият на този уикенд – Шавасти (Джон Л. Пейн) ще гостува за пети път в България. Неговият сърдечен и в същото време много директен подход към участниците, създава поле на доверие, в което всеки може по безопасен начин да преживее истината на собственото си сърце, да се докосне до дълбочината си, да получи и донесе оттам за себе си трансформиращи и освобождаващи прозрения, както и преживявания на яснота и сила.

За участие в семинара е необходимо предварително записване.