В служба на Живота – Семейни констелации с Румен Янкулов
2-дневна терапевтична група с Румен Янкулов
Кога: 7-8 декември 2019,
Събота, 7ми декември: 14:30-20:00 ч.
Неделя, 8ми декември: 9:30-19:30 ч.
Къде:Частно СОУ АРТИС, София, жк Младост 2, бул. Андрей Ляпчев 72, до метростанция „Александър Малинов“
Моля, вижте на картата точното място!
Колко: 220лв
Максимален брой участници – 24.
За информация и записване:
Румен Янкулов:
(Ананд Румен)
0899 134 162, 0889 94 88 25

rumen@familyconstellations.bg

Тотка Христова
(Дева Амина)

aminatotka@gmail.com

087 9803377
Светлана Ленева:

suleneva@yahoo.com

0878 488979

Замисълът на тази група е да насочи вниманието ни към това, в което чувстваме най-дълбокия смисъл на съществуването си, онова, което наричаме свои Мисия и Призвание. Тези 2 думи не се отнасят само за обществените благодетели, големите творци, съзидателните гении, националните герои. Всеки един от нас е там – в служба на Живота. Без това да трябва да е героично и публично възхитително, в обикновените неща на деня, в светлината на това, което е стигнало до нас през поколенията и продължава напред.

Тази група е и за това, да ни покаже как смаляваме себе си ненужно, правейки се на по-големи, отколкото сме. Как нашите искания, претенции и условия към Живота ( във всевъзможните му прояви), по-често са препятствия и спирачки, отколкото трамплин за нашето автентично добруване и истинско осъществяване.

За фокуса и посоката ни в това събитие можем да кажем, че не става дума за подобряване, самоусъвършенстване, самоактуализиране – термини, набиращи все повече популярност в сферата на личностното израстване в динамиката на съвремието ни. Работата в този практически семинар по-вярно може да бъде описана като връщане към себе си, спомняне на забравени същностни ресурси, свързване с изначални извори на сила.

Въпросът, който ще ни води в тази работа е не толкова „Какво искам?”, а повече „Какво иска Животът за мен и чрез мен?” Готовите отговори са лесни, но на практика ги няма. Или не вършат никаква работа. Всеки открива пътя си, вървейки го. Своят път, различен от пътя и пътуването на всеки друг.