Врата към Свободата- уикенд с констелации и лечебни движения с Шавасти (Джон Пейн)

По време на този семинар ще поемем на едно лично пътуване към тази свобода, която по рождение ни принадлежи. Всеки от нас копнее за свързаност. Връзка, не само със самите себе си, но също така и за отваряне към Другия: приятели, партньори, семейство, природата и самия живот. Най-често тази свързаност ни дава преживяване на смисъл, а също и на пълнота.

В основата на този семинар ще бъдат семейните констелации, които ни позволяват да погледнем живота си без маски и преструвки. Всеки от нас, без да го знае, може би носи товари/тежести, принадлежащи на отминали поколения и несъзнавана лоялност към хора от предишни генерации, имали тежка съдба. В настоящето ни, често това се проявява като липса на енергия за собствените ни жизнени проекти, чувство за тежест, обърканост, страх, гняв, въртене в омагьосан кръг, предразположненост към инциденти, болести, загуби, зависимости.
Методът осветлява тези скрити, но мощни механизми, движещи живота ни отвъд нашия съзнателен избор и контрол, и също така ни дава инструменти да движение в нова посока, ако сме готови наистина да ги вземем и ползваме.

Водещият на този уикенд – Шавасти (Джон Л. Пейн) ще гостува за трети път в България. Неговият сърдечен и в същото време- много директен подход към участниците, създава поле на доверие, в което всеки може по безопасен начин да преживее истината на собственото си сърце, да се докосне до дълбочината си, да получи и донесе оттам за себе си трансформиращи и освобождаващи прозрения, както и преживявания на яснота и сила.

За участие в семинара е необходимо предварително записване

За повече информация и записване за участие (само с капаро):
Деви – 0894488808, Румен – 0889948825 (след 7ми март)
deviflow108@gmail.com, rumen@familyconstellations.bg

Повече информация:
www.shavasti.com
Youtube: Shavasti Teachings

Цена за участие: 170 евро

За водещия:

Шавасти (Джон Пейн) е автор на книгите „Лечение на индивида“, „Семейства и нации“, „Езикът на Душата“, „Присъствието на Душата“, „Учения от пробуденото сърце“ и „Да прегърнем силата на Истината“. Фасилитирал е повече от 450 уъркшопа на 6 континента и е провел над 6500 лични констелации.
Неговият богат над 20 годишен опит себепознавателен и терапевтичен опит включва( без е лимитран до) Семейни констелации с Берт Хелингер, Био-енергетика, НЛП, школа за алтернативно лечение на Барбара Бренън, Шамански практики с Патриша The White Buffalo, инициации в Сангома традицията на Африка, Зен интензиви в будистки манастири.
Ранното детство на Шавасти преминава в Азия, Европа и Австралия, в търсене на своето място в света, като дете на родители от различни националности.
В Индия прекарва дълги периоди на пътуване, изследвайки и задълбочавайки своя опит от древните духовни традиции в и извън ашрами. Неговият духовен път не се основава на никоя религия, а представлява синтез от католицизма на неговото детство с учения на индийски мистици и африкански и западен шаманизъм. Неговият личен стремеж е да познава Себе Си и той не поставя нито един духовен път над друг.