„С всички, с които съм свързан” – Практически семинар за констелации, медитации, лечебна работа и връзка с корените, с Франческа Мейсън – Боринг (САЩ)
Практически семинар за констелации, медитации, лечебна работа и
връзка с корените
Кога: 20-21 октомври 2018
Къде: хотел Терра Комплекс (до гр.Разлог)
Колко: 185 евро. Пакетна цена за участие в цялата програма (семинар 20-21.10 + обучение 22-24.10) – 455 евро.
Цена за хотела: 47 лева/храноден; при двойно настаняване (с включено ползване на спа центъра и басейна) и 65 лева/храноден за единично настаняване.
За информация и записване:
Румен Янкулов:
(Ананд Румен)
089 9134162, 088 9948825

rumen@familyconstellations.bg

Елица Великова
(Пиуша)
0888 885306

info@artstherapyinstitute.bg

Светлана Ленева
0878 488979

suleneva@yahoo.com

Тотка Христова
(Дева Амина)
087 9803377

aminatotka@gmail.com

Да застанеш в настоящия момент с достойнство, сила и любов
Да почерпиш сила от корените си, от племето и рода си
Да се помириш с миналото, да прегърнеш настоящето и да се довериш на бъдещето
Едно трансформиращо пътуване със семейната душа…

Семейните системни констелации докосват и разкриват онези пространства, в които някой от семейството страда, поради лоялност към предизвикателствата, травмите и неразрешените ситуации от миналото на някой друг. Откъснати от своя род, земя и история, много от съвременните хора трескаво търсят своето място в света или компенсират по нездравословни начини липсата на истинска свързаност. Много често тяхното движение към цялостност намира своя отговор в Кръга.

В този семинар ще повървим с предците си и ще се свържем с почитта към рода ни. Ще работим в посока на интегрирането на семейните констелации с древни лечебни практики и ритуали. Част от нещата ще се случват на открито – сред природата.

Участниците ще имат възможност да:

  • Получат опит със системната констелационна работа;
  • Да открият повече за скритите динамики в своята семейна система и по-специално за порядките на любовта и динамиката на връзката жертва/насилник в системата;
  • Да участват в шамански практики и ритуали, съчетани с констелации, водени от племенната мъдрост на водещата. Част от родовата принадлежност на Франческа е към индианското племе Западни Шошони и в своята работа с хора тя интегрира местните лечителски практики на своите предци.
  • Да бъдат наблюдатели и участници в констелации с природните сили, в ритуали за сила и хармония, в Лечебен кръг за връзката ни със Земята. Констелациите с природните сили ни помагат да се свържем по-дълбоко със силата на Земята, с нейната енергия и история, да придобием усещане и разбиране за нейните нужди, за нашата принадлежност към нея и да получим благословията й.

„Това е едно от най-дълбоките и красиви лечебния пътувания, които човек може да предприеме. За мен тази работа е продължение и разгръщане на лечебна церемония, свещеният път на племенното съзнание” – Франческа Мейсън Боринг

За водещата:

01Франческа Мейсън Боринг е водещ и дългогодишен обучител в метода семейни констелации, с богат международен опит. В себе си, по рождение, тя обединява две култури, два толкова различни свята: този на съвременното американско общество и този на традиционните индиански племенни култури. Работата на Франческа е силно повлияна както от първите майстори на метода Семейни констелации, така и от вождовете на нейното собствено племе. Тя е една от ключовите фигури в разработването и интегрирането на церемониите и ритуалните практики в констелациите. Нейните текстове, книги и практика са спомогнали за разрастването на метода в прилагането му в различни социални системи.
Франческа е автор на множество книги, издадени на няколко езика и е съветник и редактор на списанието за академична и терапевтична работа с метода семейни констелации, The Knowing Field, UK. Изнасяла е лекции на множество конференции по цял свят по темата за племенното съзнание и е водещ на обучения и интензив семинари в САЩ, Канада, Германия, Мексико, Австралия, Италия, Щвейцария, Синагапур, Холандия, Мексико, Канада, Южна Африка и др.