Изкуството да бъдеш констелатор – със Свагито Лийбермайстер
Четиридневен курс за обучаващи се в работа с метода Семейни констелации
Кога: 3-6 декември 2018г
Къде: Център за цялостна трансформация Мандала, София, бул. Мария Луиза 58
Колко: 360 евро

Местата за участие в групата са ограничени!
Необходимо е предварително записване.

За информация и записване:
Румен Янкулов:
(Ананд Румен)
089 9134162, 088 9948825

rumen@familyconstellations.bg

Светлана Ленева
087 8488979

suleneva@yahoo.com

Тотка Христова
(Дева Амина)
087 9803377

aminatotka@gmail.com

Художникът рисува, най-често върху платно. Констелаторът също рисува – в сърцето на клиента си. Рисува любовта на душата, рисува музиката на разширението, рисува това, което лекува. Работата на констелатора не е да поправя и не е да спасява. Тя е да отваря пространство, да обича забравените, да напомня за достойнството, да дарява криле и, също, да връща на земята. Да може да чака и също да знае, кога да действа. Констелаторът дава сила, като дава истина, зове за отговорност. Работата на констелатора е да знае, че не знае и при все това служи перфектно на живота.
Констелаторът гледа с очите на сърцето и слуша с неговите уши. Тогава всеки жест докосва и тежи на мястото си, всяка дума отваря врата.
***

Курсът е предназначен само за хора, които са в процес на обучение по метода Семейни констелации или завършили вече обучението си. Работният процес включва демонстрации и упражнения, супервизия на случаи, обсъждане на казуси, нови насоки за работа, водени и активни медитации, отворено пространство за въпроси.