Констелации и Медитации
5-дневен ретрийт фестивал
Кога: 26 – 30 юли
За информация и записване:
Румен Янкулов:
0899 134 162, 0889 94 88 25

rumen@familyconstellations.bg

Светла Ленева
087 8488979

suleneva@yahoo.com,

Тези пет дни имат за цел да дадат на почитателите на метода Семейни Констелации спомнянето на онова пространство на истина и любов, което храни душата ни. То е да се върнеш към изворите си – на енергия, на тишина, на топлина в сърцето, на мекота в очите, на релаксация, на вдъхновение за живота си. Тези пет дни са и за новите за тази работа хора, тези, които искат да научат повече за законите на семейната система, за скритите механизми, които ни мотивират и движат в живота, за дълбочината на личните си корени и своето място в семейната система. Това са пет дни за връзка с мъдростта на душата и пулса на любовта. Преживяването ни ще бъде подсилено с ежедневни активни медитации, време за празнуване, време за среща с тишината на пиринската природа, време за разпускане в сауната и басейна.

Програмата на фестивала е структурирана така, че всеки ден има своя тема на деня и фокус на констелационната работа( виж най-отдолу).

Констелационните занятия ще включват както теоретични/методологични секции, така и практическа работа с конкретните лични теми на участниците

Водещи на Фестивала – Румен Янкулов и Екип

Възможно е включване във фестивала и само за уикенда.

Цената за участие е 490/450* лева (включва такса участие, настаняване в двойна стая, храна на блок маса, ползване на басейн и спа център за 5 дни), а само за уикенда – 210/185* лева.

*при пълно заплащане до 9ти юли.

Програма на Фестивала Семейни Констелации

26- 30 юли 2014, Терра комплекс, Разлог
Водещи – Румен Янкулов и Екип

Пристигане на място – петък вечер или събота сутрин (26 юли)

***
Събота (26ти)

Тема – Отношения Деца-Родители
Основни въпроси – Къде е моето място в семейството? Какво ми дава сила? Какво ми носи свобода? Какво е добро за едно дете и какво е добро за един възрастен/родител? Да почувстваш опората под краката си
Практическа рамка – индивидуални сесии, партньорски упражнения, водена медитация, споделяне, ключове за възприемане на по-голямата картина

***
Неделя (27ми)

Тема – Здраве и болести
Основни въпроси – Как гледаме на заболяванията? Как подхождаме към тях през призмата на семейните констелации? Какво се крие зад заболяването? Какво помага на здравето? Какви са моите ресурси? Ключови аспекти – включване на изключените, поемане на отговорност и съгласие със Съдбата, Респект към Живота и Смъртта
Практическа рамка – индивидуални сесии, партньорски упражнения, водена медитация, споделяне, важни ключове за разбиране на здравето и болестта в на живота ни.

***
Понеделник (28ми)

Тема – Отношения Мъже – Жени
Основни въпроси – Какви са основните трудности в партньорските отношения? Какво е необходимо за интимно партньорство (през призмата на Семейните констелации) Какво дава и какво отнема енергия в партньорството? Защо балансът е толкова важен? Как да растем в партнирането? Цикълът на растящия положителен обмен. Поемане на адекватна отговорност.
Практическа рамка – индивидуални сесии, партньорски упражнения, водена медитация, споделяне, важни ключове за разбиране на връзките.

***
Вторник (29ти)

Тема – успехът в живота, работа и пари
Основни въпроси – Какво възпрепятства успеха? Готов ли съм да платя цената за успеха? Какво се изисква? Свързване със силата и поемане на рискове. Работа с ресурсите.
Практическа рамка – индивидуални сесии, партньорски упражнения, водена медитация, споделяне, важни ключове за разбиране на успеха и щастието.

***
Сряда (30ти)

Тема – Получаване на силата на предците, Благословията на силните зад гърба ми
Основни насоки – Отваряне към живота! Свързване с добронамереността на предците. Усещане на силата зад гърба ми
Практическа рамка –Водена медитация, групови упражнения, ритуална постройка , споделяне, довиждане.

Занятията в сряда ще продължат най-късно до 16.30