За водещите
Румен Янкулов

Завършва клинична и консултативна психология към Софийския университет и от 15 години работи с индивидуална и групова психотерапия и консултиране. Основният му интерес са нетрадиционните методи за личностово израстване, там където терапията се среща с медитацията. Водил е групи в България, Швеция, Словения, Турция, Египет.

Понастоящем включва в своята работа активни Ошо-медитации, Гещалт техники, Работа с травми, дихателни и биоенергетични упражнения, методи на “обратна връзка” и най-вече сърцето и интуицията си. От 2006г. редовно води групи по Семейни Констелации в София и други градове в България. Има индивидуална практика в София.

Гост водещи
Прафул Сарачино

Прафул (Карло Сарачино) е роден в Италия. В своята работа на много места по света той творчески интегрира жизнената си опитност (като приятел, съпруг, баща, пътешественик, медитатор) с различни терпевтични подходи, като: Семейни и Системни Констелации (на Берт Хелингер).

Работа с травмите (на д-р Питър Левин), Първична Терапия, Дихателна Терапия, НЛП, Индивидуално консултиране, работа с тяло и медитация.

Работата му е посветена на вътрешния потенциал за израстване на човешкото същество.

Свагито Либермайстер

Свагито завършва психология в Мюн­хен, Германия, и работи като терапевт от повече от 20 години. Специализира в широк спектър хуманистични и телесно-ориентирани терапии.

От 1990г. Свагито обучава терапевти – предимно в Неорайхианска терапия (Ошо Пулсация), Семейни констелации, Психичен масаж, Ребалансинг, терапия и консултиране на двойката и т.н.

Свагито обучава терпевти – в Групова динамика. Свагито се обучава в метода “Семейни констелации” при неговия създател Берт Хелингер и понастоящем преподава този метод, съчетавайки го с медитация.

Багат Зайлхофер

Багат Зайлхофер работи в сферата на консултирането и терапията от близо 20 години, като основният му фокус са Системните Семейни Констелации , Ериксонова хипноза, НЛП.

Личният му контакт и задълбоченото изучаване на религиите на изтока, особено Тибетския будизъм и Зен са затвърдили разбирането му за дълбинната свързаност между нашата психика и измеренията на духа.

В продължение на години координира дейността на Ошо Тао медитационнен център в Мюнхен. През 1995 основава Ошо Шангри Ла медитационнен център в Чехия, където живее и работи понастоящем.

Тарика Глубин

Тарика Глубин е магистър по Психология и от 35 години работи с хора (както индивидуално, така и в групи) в Европа, САЩ и Индия. Преди 30 години нейното търсене на себе си я среща с Ошо и чрез връзката си с него работата й се задълбочава и тя открива в нея своето призвание.

От 27 години Тарика работи като Ошо-терапевт. Има богат опит в сферите на енкаунтър, първична терапия, интервенции при травма и насилие, бодиуърк, емоционало освобождаване, терапия на двойката. В допълнение към това, тя разработва метода “Transessence”, чийто замисъл е да подпомага процеса на де-идентификация от “личността” и живеене от нашата