ДА ДОКОСНЕШ СЪЩНОСТТА или С ВКУС НА ИСТИНА (нулев модул за Тренинг 7 – второ издание)
Кога: 26 – 28 юли 2024 г.
Петък, 30ти август: 10:00-19:00 ч.
Събота, 31ви август: 10:30-19:00 ч.
Неделя, 1ви септември: 10:00-18:00 ч.

Къде: Зала „КООП“, бул. Никола Мушанов 116, кв. Красна поляна 2, гр. София.

(Входът е под червената козирка, в сградата на ОРНО АД. След 14 ч. на входа на сградата ще Ви очаква наш асистент.
За хората с автомобили – свободно паркиране на паркинга на СУПЕРМАРКЕТ „КООП“ (има и подземни паркоместа).
Моля, вижте на картата точното място!)
Колко: 500 лв
За информация и записване:
Таня Станчева:
0887 004450

tanya@familyconstellations.bg 

Това тридневно събитие се явява второ издание на въведителният (нулев) модул за кандидат участниците в започващият през октомври (модул 1; 16-20 октомври) пълносрочен обучителен курс по метода Семейни констелации – ТРЕНИНГ 7 (2024-2027 г.). Планирано е за хората, които искат да кандидатстват за включване в Тренинг 7, но нямат възможност да се включат в юлското събитие (на 26-27-28 юли), а и за всички останали кандидати, които тепърва желаят да кандидатстват (тъй като местата за нулевия модул през юли вече са изчерпани).

В тези три дни ще запознаем участниците с основните концепции в методологията, ще представим работните ни инструменти, ще предложим както лични констелации в общата група, така и констелационни упражнения в малки групи.

Ще насочим вниманието на бъдещите ни курсисти към същностните аспекти на позицията на констелатора, ще осветлим както основните стъпки в подготовката, поставянето и разгръщането на констелационната сесия, така и скритата системна логика на любовта, движеща от дълбоко място мотивацията и действията на клиента.

В рамките на събитието всеки кандидат-участник ще получи лично интервю с доверен асистент на водещия, целящо да даде допълнителна информация и разбиране за нуждите и намеренията на двете страни, взаимно и реципрочно да отговори на възникналите въпроси, да повдигне нови въпроси, да осветли възможни проблемни ситуации и съответните ресурси за разрешаването им.

В тези дни ще отворим време както за лично споделяне, така и за въпроси от всякакъв характер, свързани със наблюдаваната системна логика, емпиричния опит на водещите, следваната методология и набора от възможни решения през призмата на семейните констелации.

Освен за кандидат-участници в предстоящия обучителен курс, при наличие на оставащи свободни места, събитието ще е отворено и за всеки заинтересуван от личния си процес чрез констелационната работа. Разбира се, в този случай, интервю не е предвидено и нужно.

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

ЗАПИСВАНЕ:

Кандидатите трябва да изпратят заявка за включване в нулевия модул по имейл на tanya@familyconstellations.bg. След това ще получат обратно имейл с необходимите документи за кандидатстване и подробна информация за събитието.
Включването на хора, които нямат интерес към обучението, но желаят да присъстват на събитието за своя личен процес, ще става само при наличие на свободни места. Тези хора могат да подадат заявката си за участие, но ще получат потвърждение от нас не по-рано от две седмици преди събитието.

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

Цялата информация за Седми обучителен курс по метода Семейни констелации с основен водещ Румен Янкулов (2024-2027 г.) можете да намерите тук.

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Таня Станчева
tanya@familyconstellations.bg
тел. 0887 004450

☆☆☆ ☆☆☆ ☆☆☆