Варна!!! – СИЛАТА НА КОРЕНИТЕ – Семейни Констелации с Румен Янкулов

2-дневна терапевтична група с Румен Янкулов

Кога: 18-19 февруари 2023 г.,
Събота, 18 февруари: 14:30-20:00 ч.
Неделя, 19 февруари: 10:00-19:30 ч.

Къде: гр. Варна,

Фестивален и Конгресен Център Варна – бул. Сливница 2, до входа на Морската градина, ЗАЛА 4, Пресцентър
Колко:
За един участник: 290/250*лв.
Пакетна цена за двама участника от едно домакинство (съпрузи, дете и родител, братя и сестри): 480/440* лв.
*Цена при ранно записване – с преведен депозит, за гарантиране на мястото, до 31ви януари включително
Участието става само с предварително записване при връзка с организатора.
За информация и записване:
Диляна Димитрова:
0889 144 102

dilianadimitrova2018@gmail.com

Всички ние, дори да нямаме директно усещане за това, сме неизменно и постоянно свързани с присъствието на една огромна племенна сила зад гърба си.
Неосъзнаването на това колективно енергийно присъствие, по същество, не отнема от ресурса, който се излива към нас, но пък съзнаталната отвореност и “включването” на силата на “корените”, го усилват многократно.
В съвременния свят на “цивилизования” човек, свят, в който персоналната сила на индивида и нейното утвърждаване са издигнати в негласен култ, превръщайки ги в основополагаща мотивационна и идеологична линия на следване, нашето движение в живота, ако можем да го видим отстрани, най-често изглежда като егоцентричната самозабрава на самонадеяно дете, уверено в своята сила да променя света според собствените му желания. Просто защото толкова много го иска!
И когато това не се случва, стои уплашено, засрамено и страдащо за собствените си провали, неспособно да прецени адекватно реалния си капацитет.
Тези несъзнавани детински фантазии за всемогъщество, допълнително усилени и в комбинация с травматичната обусловеност (лична и колективна), която всички ние неизменно носим, водят до силно филтрирано и стеснено (понякога почти “тунелно”) виждане, граничещо, не рядко, с явна слепота.
Движенията ни в живота от това място на “незрящост”, но затова пък силна амбициозна “натегнатост”, естествено, създават усложнения и препятствия за начина, по който родовата сила на стотици поколения достига до нас и ни подхранва.
Ако можем, разполагайки и осланяйки се на вродената си сензитивност и интелигентност (много различни от аналитичната логика на интелектуалната ни програмираност), да направим осъзната връзка с мощта на своите системни “корени” и с неизменно добронамерената към нас енергия на Предците, тогава ще познаваме (от директен опит) една далеч по-силна свързаност със същностните си ресурси.
Ще можем да живеем с повече респект към себе си и другите, да остойностяваме стъпките си по Пътя, да преживяваме ясно достойнството си на човешки същества в своите човешки лимити.
Ще познаваме в себе си и през себе си и една сила от друг порядък и естество, много различна от тази на личните ни мускулни усилия.
Сила, в чиито обятия можем да релаксираме.
Семинарът, както и всичките ни други констелационни уикенд събития, ще има изцяло практическа насоченост, фокусирайки се върху актуалните лични казуси на участниците.

 

ВАЖНО!!! Ако имате своя тема, с която искате да работите, преди да вземете участие в групата, е добре да съберете значими факти от историята на своето семейство. За целта, този въпросник може да ви бъде от полза.