Да работиш с хора: в същността на нещата с Тарика Глубин (САЩ)

5-дневна терапевтично-обучителна група с Тарика Глубин (САЩ)

Кога: 22 – 26 януари 2022,
Къде:„Уелнес Хотел България – Банско”
Цените за настаняване в „Уелнес Хотел България – Банско” не се включват в цените, обявени за участие в курса
Цена за участие: 440/400* евро
* цена при внесени 100 евро депозит за участие до 25ти декември 2021
За информация и записване:
Боряна Пеева:
0898 696963

balipieva@gmail.com

Румен Янкулов:
0889 948825

rumen@familyconstellations.bg

Тотка Христова
0899 134162

aminatotka@gmail.com

5-дневна терапевтично-обучителна група с Тарика Глубин (САЩ)

Фокусът на тези 5 дни е да направят ясни взаимоотношенията между практикуващия (терапевта, консултанта) и неговия клиент, с цел – запазване на интегритета на връзката помежду им и достойнството и на двамата.

Когато границите на тази връзка са ясни и уважавани, терапевтът/фасилитаторът може да си почива „в сърцето си”, създавайки пространство, където доверието и отвореността могат да се случват по-лесно.

В тази група ще изследваме неизменните съставки на всяка „лечебна среда”, както и причините (съзнавани или не), поради които избираме да работим с хора по толкова интимен начин. Осъзнатостта за тази деликатна материя е съществена за всеки терапевт и е особено значима за водещи, които се вълнуват от превенцията на ситуации на злоупотреба в терапевтична ситуация.

В същността на терапията стои Любовта; любовта, която е осъзната.

Тази група е неизменна част от обучителната програма за хората в тренинга по Семейни констелации, но е отворена също и за ограничен брой външни за тренинга участници.

Условие за участие е негативан антигенен или PCR тест в рамките на 48 часа преди началото на Процеса.

Условия за настаняване в „Уелнес Хотел България – Банско” към настоящия момент:
• двойна стая – 52 лева;
• единична стая – 70 лева;
Включва нощувка, три хранения на блок маса на ден и ползване на спа центъра и басейна.

 

lead_tarika Тарика Глубин е магистър по Психология и повече от 40 години работи с хора (както индивидуално, така и в групи) в Европа, САЩ и Индия. Преди години нейното търсене на себе си я среща с Ошо и чрез връзката си с него работата й се задълбочава и тя открива в нея своето призвание. От над 35 години Тарика работи като Ошо-терапевт. Има богат опит в сферите на енкаунтър, първична терапия, интервенции при травма и насилие, бодиуърк, емоционало освобождаване, терапия на двойката. В допълнение към това, тя разработва метода “Transessence”, чийто замисъл е да подпомага процеса на де-идентификация от “личността” и живеене от нашата същност.